You are not logged in.

#1 2006-03-27 18:29:50

bostoniman
Member
Registered: 2004-09-17
Posts: 213
Website

Apache displaying blank pages

I'm trying to access Apache on my server, and when I go to the server's IP address, I only see a blank page.  I get no errors, and the browser acts as if it is getting a proper response from the server.  However, I see nothing on the screen.  I haven't made and configuration changes.  Any thoughts?

Offline

#2 2006-03-27 23:20:20

cactus
Taco Eater
From: t͈̫̹ͨa͖͕͎̱͈ͨ͆ć̥̖̝o̫̫̼s͈̭̱̞͍̃!̰
Registered: 2004-05-25
Posts: 4,615
Website

Re: Apache displaying blank pages

check your apache logs..


"Be conservative in what you send; be liberal in what you accept." -- Postel's Law
"tacos" -- Cactus' Law
"t̥͍͎̪̪͗a̴̻̩͈͚ͨc̠o̩̙͈ͫͅs͙͎̙͊ ͔͇̫̜t͎̳̀a̜̞̗ͩc̗͍͚o̲̯̿s̖̣̤̙͌ ̖̜̈ț̰̫͓ạ̪͖̳c̲͎͕̰̯̃̈o͉ͅs̪ͪ ̜̻̖̜͕" -- -̖͚̫̙̓-̺̠͇ͤ̃ ̜̪̜ͯZ͔̗̭̞ͪA̝͈̙͖̩L͉̠̺͓G̙̞̦͖O̳̗͍

Offline

#3 2006-03-28 00:43:35

bostoniman
Member
Registered: 2004-09-17
Posts: 213
Website

Re: Apache displaying blank pages

Here is the latest set of entries from /var/log/httpd/error_log:

[Mon Mar 27 12:03:08 2006] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Mon Mar 27 12:03:08 2006] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Mon Mar 27 12:03:09 2006] [notice] Digest: done
[Mon Mar 27 12:03:10 2006] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Mon Mar 27 13:26:27 2006] [error] [client 192.168.15.110] File does not exist: /var/www/vhcs2/gui/favicon.ico

There are no other errors listed for the other dates and times in that file.  As for /var/log/httpd/access_log, here's what I find:

192.168.15.110 - - [26/Mar/2006:17:41:56 -0500] "GET /vhcs2/ HTTP/1.1" 200 125
192.168.15.110 - - [26/Mar/2006:19:23:12 -0500] "GET / HTTP/1.1" 200 125
192.168.15.110 - - [26/Mar/2006:19:23:12 -0500] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 2152
192.168.15.110 - - [26/Mar/2006:19:23:15 -0500] "GET /vhcs2 HTTP/1.1" 301 300
192.168.15.110 - - [26/Mar/2006:19:23:15 -0500] "GET /vhcs2/ HTTP/1.1" 200 125
192.168.15.110 - - [27/Mar/2006:13:26:27 -0500] "GET / HTTP/1.1" 200 125
192.168.15.110 - - [27/Mar/2006:13:26:27 -0500] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 2152

Again, there are no other entries beyond these for the other dates and times in that file.  I'm not seeing anything that jumps out at me as an obvious reason for error.

Offline

#4 2006-03-28 01:57:13

cactus
Taco Eater
From: t͈̫̹ͨa͖͕͎̱͈ͨ͆ć̥̖̝o̫̫̼s͈̭̱̞͍̃!̰
Registered: 2004-05-25
Posts: 4,615
Website

Re: Apache displaying blank pages

check your apache conf, to make sure your webdir is correct, and check the permissions on that dir/files in it.


"Be conservative in what you send; be liberal in what you accept." -- Postel's Law
"tacos" -- Cactus' Law
"t̥͍͎̪̪͗a̴̻̩͈͚ͨc̠o̩̙͈ͫͅs͙͎̙͊ ͔͇̫̜t͎̳̀a̜̞̗ͩc̗͍͚o̲̯̿s̖̣̤̙͌ ̖̜̈ț̰̫͓ạ̪͖̳c̲͎͕̰̯̃̈o͉ͅs̪ͪ ̜̻̖̜͕" -- -̖͚̫̙̓-̺̠͇ͤ̃ ̜̪̜ͯZ͔̗̭̞ͪA̝͈̙͖̩L͉̠̺͓G̙̞̦͖O̳̗͍

Offline

#5 2006-03-28 08:29:22

_Gandalf_
Member
Registered: 2006-01-12
Posts: 735

Re: Apache displaying blank pages

bostoniman, because u installed VHCS, I discovered finally what is with the white pages, however now I'm stuck at the known VHCS problem *stuck on the default page*, it's been 2 days i haven't tried because it drove me mad so i'm gonna work on it again,

bostoniman, Comment the line "Include /etc/httpd/conf/extra/vhcs2.conf" in /etc/httpd/conf/httpd.conf and restart apache..

If u want it to work, then add the user/group www-data, Change apache user/group from nobody to www-data in /etc/httpd/conf/httpd.conf, chown the whole /var/www folder to www-data/www-data and restart apache...

Offline

#6 2006-03-28 13:32:59

bostoniman
Member
Registered: 2004-09-17
Posts: 213
Website

Re: Apache displaying blank pages

Ok, I followed those steps.  Let me know when the VHCS thing is fixed.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB