You are not logged in.

#1 2006-05-16 01:11:48

tafsen
Member
Registered: 2006-05-03
Posts: 141

Can't find Arch on the supported list on the KDE network man

ager. Am I suppose to chose a difrent distro?

Offline

#2 2006-05-16 02:07:53

phrakture
Arch Overlord
From: behind you
Registered: 2003-10-29
Posts: 7,879
Website

Re: Can't find Arch on the supported list on the KDE network man

Or use the arch network support - or write the addons to make the KDE stuff work under arch.
It's not there because no one has written it yet - a chance to contribute!

Offline

#3 2006-05-17 02:20:20

tafsen
Member
Registered: 2006-05-03
Posts: 141

Re: Can't find Arch on the supported list on the KDE network man

What do I need to know to do that?

Offline

#4 2006-05-17 07:36:04

jaboua
Member
Registered: 2005-11-05
Posts: 634

Re: Can't find Arch on the supported list on the KDE network man

tafsen wrote:

What do I need to know to do that?

I would guess C++, as that's what KDE is written in

Offline

#5 2006-05-17 12:30:06

JGC
Developer
Registered: 2003-12-03
Posts: 1,660

Re: Can't find Arch on the supported list on the KDE network man

Doesn't it use the system-tools-backends, used by gnome-system-tools also?

Offline

#6 2006-05-17 17:32:11

Blaasvis
Member
Registered: 2003-01-17
Posts: 467

Re: Can't find Arch on the supported list on the KDE network man

yeah it does, so it is written in perl.. horrible i still have nightmares .


Freedom is what i love

Offline

#7 2006-05-17 18:52:56

hussam
Member
Registered: 2006-03-26
Posts: 527
Website

Re: Can't find Arch on the supported list on the KDE network man

I did file a archlinux bug once about disabling parts of KDE that won't work under archlinux such ksysvinit and knetworkconf. Both if used uncorrectly can damage that system.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB