You are not logged in.

#1 2019-01-04 14:20:14

Twiki
Member
Registered: 2018-03-30
Posts: 14

Visual Studio Code - Switch from AUR package to AMR package

When I want to switch over to the Arch Main Repo package I'm offered to uninstall the AUR package. Great!
But currently, when I fire up code, 7 editor windows are opened, with each editor window having many editors/tabs open. Will this also happen after the switch ?


Bidi-bidi-bidi-bidi.

Offline

#2 2019-01-13 18:58:03

ndegruchy
Member
From: United States
Registered: 2014-11-30
Posts: 3
Website

Re: Visual Studio Code - Switch from AUR package to AMR package

I don't think so. When I last installed the VSCode editor, it actually created a new "VSCode - OSS" directory, presumably because they can't just use the same naming convention or whatnot. Regardless, you can drop the contents of your VSCode configs into the "- OSS" variant and re-launch VSCode and it should all work out.

Offline

#3 2019-01-13 20:43:32

Twiki
Member
Registered: 2018-03-30
Posts: 14

Re: Visual Studio Code - Switch from AUR package to AMR package

What's the path to the new "VSCode - OSS" directory? I only know of "/opt/visual-studio-code" and "~/.vscode".


Bidi-bidi-bidi-bidi.

Offline

#4 2019-01-13 22:34:37

eschwartz
Trusted User/Bug Wrangler
Registered: 2014-08-08
Posts: 2,853

Re: Visual Studio Code - Switch from AUR package to AMR package

It is in "$HOME/.config/Code - OSS/"


Managing AUR repos The Right Way -- aurpublish (now a standalone tool)

Offline

#5 2019-01-14 01:14:31

Twiki
Member
Registered: 2018-03-30
Posts: 14

Re: Visual Studio Code - Switch from AUR package to AMR package

OK, thanks. On my box that location is still named "~/.config/Code" (like you pointed out) because I didn't switch over yet. I'll backup all three directories just in case.

Last edited by Twiki (2019-01-14 01:15:59)


Bidi-bidi-bidi-bidi.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB