You are not logged in.

#1 2004-04-07 10:57:03

sweiss
Member
Registered: 2004-02-16
Posts: 635

An odd printing issue [SOLVED]

Hello. I'm using SAMBA in order to print from Arch to my printer, connected to a machine running Windows XP.

The thing is, when trying to print out a test page, it is printed just fine. However when I try printing an OpenOffice document, or a PDF file through Konqueror, it just prints blank pages.

Does anyone know what might be causing it?


Thanks in advace.

Offline

#2 2004-04-07 11:05:39

dp
Member
From: Zürich, Switzerland
Registered: 2003-05-27
Posts: 3,366
Website

Re: An odd printing issue [SOLVED]

do you have gimp-print and ghostscript installed?


The impossible missions are the only ones which succeed.

Offline

#3 2004-04-07 11:37:50

sweiss
Member
Registered: 2004-02-16
Posts: 635

Re: An odd printing issue [SOLVED]

Both are installed. I even tried reinstalling them and restarting cups, but the result is the same.
Any other ideas perhaps?

Offline

#4 2004-04-08 11:13:21

sweiss
Member
Registered: 2004-02-16
Posts: 635

Re: An odd printing issue [SOLVED]

Anyone? neutral

Offline

#5 2004-04-09 10:48:52

sweiss
Member
Registered: 2004-02-16
Posts: 635

Re: An odd printing issue [SOLVED]

Ok, I solved the problem I guess. What I did was removing foomatic-filters, gimp-print, ghostscript and psutils, removing the samba symlink from CUPS, deleting the printer and restarting CUPS. Also I've recopied the ppd file of my printer to /usr/share/cups/model.

Then I reinstalled all the packages and recreated the symlink, restarted CUPS again. Then I re-added the printer under a different name and now it seems to work as before.


Thanks for all the help smile

Offline

#6 2004-05-04 06:57:43

filattiera
Member
From: Filattiera (Italy)
Registered: 2004-03-01
Posts: 68

Re: An odd printing issue [SOLVED]

Good morning.

How is it possible to remove symlink to CUPS?

I have copied ppd files of my printer to CUPS/MODEL, but gnome cups manager they are not appear.
Therefore under CUPS/MODEL I have a directory C with many ppd but under gz file.

Please, can you help me?

Thanks.
Luca.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB