You are not logged in.

#1 2004-05-21 18:12:52

kakabaratruskia
Member
From: Santiago, Chile
Registered: 2003-08-24
Posts: 596

Xsane not working.

I was having trouble getting xsane 0.93 running, cause it said that my scanner was busy, but now with 0.94 It just crashes. Every time I run it, it gives me the "scanning for devices" dialog, and stay there a long time, after closing all the sudden. My scanner is detected in sane-find-scanner, and was working in previous versions of xsane. Can someone try using xsane to see if it's a bug?


And where were all the sportsmen who always pulled you though?
They're all resting down in Cornwall
writing up their memoirs for a paper-back edition
of the Boy Scout Manual.

Offline

#2 2004-05-21 18:50:46

Mr Green
Forum Fellow
From: U.K.
Registered: 2003-12-21
Posts: 5,750

Re: Xsane not working.

Last time I upgraded Xsane it wiped my config files so it may be worth checking them

HTH

Mr Green


Mr Green

Offline

#3 2004-05-21 20:09:35

Xentac
Forum Fellow
From: Victoria, BC
Registered: 2003-01-17
Posts: 1,797
Website

Re: Xsane not working.

If it wiped something that should be a config but isn't marked as one in the package, it's a bug and should be reported.


I have discovered that all of mans unhappiness derives from only one source, not being able to sit quietly in a room
- Blaise Pascal

Offline

#4 2004-05-21 20:21:02

kakabaratruskia
Member
From: Santiago, Chile
Registered: 2003-08-24
Posts: 596

Re: Xsane not working.

the problem I believe is with xsane, cause scanimage -L gives me all right info. Can someone try the package and see if it's broken.


And where were all the sportsmen who always pulled you though?
They're all resting down in Cornwall
writing up their memoirs for a paper-back edition
of the Boy Scout Manual.

Offline

#5 2004-05-22 07:56:35

tpowa
Developer
From: Lauingen , Germany
Registered: 2004-04-05
Posts: 2,262

Re: Xsane not working.

hi i got a segmentation fault

if you remove the old config files
in $home/.sane/xsane it runs again

Offline

#6 2004-05-22 20:29:48

kakabaratruskia
Member
From: Santiago, Chile
Registered: 2003-08-24
Posts: 596

Re: Xsane not working.

Right, thanks that fixed it (even though I still can't scan), I'll fill a bug report.


And where were all the sportsmen who always pulled you though?
They're all resting down in Cornwall
writing up their memoirs for a paper-back edition
of the Boy Scout Manual.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB