You are not logged in.

#1 2005-07-12 23:09:31

caminoix
Member
From: cracow, poland
Registered: 2005-07-12
Posts: 162
Website

what to put in modprobe.conf?

hello smile

i can't get to run network sad the best i got out of it was
siocaddrt: network unreachable.

i think it might be because i haven't added anything to modprobe.conf. however, i just don't know what to add.

i have Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45. i hope you know what it means...

Offline

#2 2005-07-12 23:16:09

ozar
Member
From: USA
Registered: 2005-02-18
Posts: 1,681

Re: what to put in modprobe.conf?

Try putting sk98lin in the MODULES section of /etc/rc.conf and be sure to fill out the networking sections of the same file,

Let us know...   smile


oz

Offline

#3 2005-07-13 09:16:24

caminoix
Member
From: cracow, poland
Registered: 2005-07-12
Posts: 162
Website

Re: what to put in modprobe.conf?

thanks smile it worked smile

to be honest, i didn't really believe it would as it's my i think 4th or 5th attempt at networking in arch and every time i'd spend up to a week browsing the forums and asking at irc a lot and nothing ever helped.

but this did. thank you once again smile

Offline

#4 2005-07-13 14:11:13

ozar
Member
From: USA
Registered: 2005-02-18
Posts: 1,681

Re: what to put in modprobe.conf?

Cool... glad you are up and running!  smile


oz

Offline

#5 2005-07-13 14:45:18

jerem
Member
From: France
Registered: 2005-01-15
Posts: 310

Re: what to put in modprobe.conf?

rc.conf is the place to configure the modules.

I also suggest theses manpages :

man ifconfig
man iwconfig
man route
man dhcpcd

Offline

Board footer

Powered by FluxBB