You are not logged in.

#1 2011-11-28 08:42:19

addy
Member
Registered: 2011-11-16
Posts: 29

Websites (especially facebook) fail to load

I'm experiencing a weired problem. Facebook is not loading on my computer while most of the sites are working. Some sites are loading partially or taking eternity. I'm using Arch+Xfce with Chromium and Firefox. Both browsers are affected. Everything works fine in Windows 7. So don't tell me my internet is broken. I have even tried re-installing Arch but the problem persists.
I also tried clearing the browsers' caches but that only helped load facebook once. Once I logged in to Facebook, I couldn't go anywhere (stuck on feed page). Browsers show 'waiting for www.facebook.com ....' for eternity.
Is someone out there who could help me?
Any Help would be greatly appreciated.

I think Arch'ers are geeks.

Offline

#2 2011-12-02 23:56:42

Kilzool
Member
From: Ireland
Registered: 2010-08-04
Posts: 228

Re: Websites (especially facebook) fail to load

Hopefully someone will answer that has both installed, and successfully working...in the meantime..

Try some trial and error?

*** backup your bookmarks and copy your saved user-names/passwords if you wish before proceeding ***
Remove both, and reinstall one, and see if you have the same issue(s)?

Offline

#3 2011-12-03 16:20:36

R00KIE
Forum Moderator
From: Between a computer and a chair
Registered: 2008-09-14
Posts: 3,206

Re: Websites (especially facebook) fail to load

Create a new user for testing and test using that account, this eliminates any problems with stale configuration files. If the problem still persists then it's something else.


R00KIE
Tm90aGluZyB0byBzZWUgaGVyZSwgbW92ZSBhbG9uZy4K

Offline

#4 2012-10-09 12:14:35

rasertux
Member
From: Florianópolis, Brazil
Registered: 2012-03-03
Posts: 40

Re: Websites (especially facebook) fail to load

I had this same problem and resolved put the mtu in 1400

Offline

Board footer

Powered by FluxBB