You are not logged in.

#1 2012-10-07 10:34:15

Doctor Drive
Member
From: Ukraine
Registered: 2010-08-11
Posts: 167
Website

eclipse-android from aur stopped working

After eclipse-emf update (or it was broken earlier, who knows?) android stuff like avd manager and android sdk manager are now showing in menu.
I deleted all configs and workspace, reinstalled eclipse-android and eclipse-jdt, but still not showing.

At Window -> Preferences there are no Android stuff.

The android files fom eclipse-android are all there

/usr/share/eclipse/dropins/android/eclipse/

My user is in adbusers and android group.

So I wanted to intall the plugins from built-in mechanism.
There checkboxes were not checked, but ater it calculated the dependencies it said it is already installed.
Why is it not showing?

Last edited by Doctor Drive (2012-10-07 10:42:31)

Offline

#2 2012-10-07 12:28:18

Trilby
Forum Moderator
From: Massachusetts, USA
Registered: 2011-11-29
Posts: 14,217
Website

Re: eclipse-android from aur stopped working

Have you tried launching eclipse from a terminal to see if there is any error ouput when you attempt to access those menus?


InterrobangSlider
• How's my coding? See this page.
• How's my moderating? Feel free to email any concerns, complaints, or objections.

Offline

#3 2012-10-07 15:10:14

ewaller
Administrator
From: Pasadena, CA
Registered: 2009-07-13
Posts: 13,441

Re: eclipse-android from aur stopped working

Moving to 'AUR issues, Discussion and PKGBUILD requests'


Nothing is too wonderful to be true, if it be consistent with the laws of nature -- Michael Faraday
You assume people are rational and influenced by evidence.  You must not work with the public much. -- Trilby
----
How to Ask Questions the Smart Way

Offline

Board footer

Powered by FluxBB