You are not logged in.

#1 2012-10-13 02:38:56

bruno321
Member
From: Montevideo, Uruguay
Registered: 2010-03-05
Posts: 86

Random mouse disconnection

My usb mouse is not working smoothly: it randomly stops working for a couple of seconds, which is really annoying.

dmesg outputs this sort of stuff:

[179476.982089] usb 4-1: >USB disconnect, device number 68
[179477.162096] hub 4-0:1.0: >unable to enumerate USB device on port 1
[179478.102071] usb 4-1: >new low-speed USB device number 70 using uhci_hcd
[179478.165431] hub 4-0:1.0: >unable to enumerate USB device on port 1
[179479.215405] usb 4-1: >new low-speed USB device number 71 using uhci_hcd
[179479.380699] input: HID 062a:0000 as /devices/pci0000:00/0000:00:1a.1/usb4/4-1/4-1:1.0/input/input148
[179479.380828] hid-generic 0003:062A:0000.0091: >input,hidraw0: USB HID v1.10 Mouse [HID 062a:0000] on usb-0000:00:1a.1-1/input0
[179648.612064] hub 1-0:1.0: >unable to enumerate USB device on port 3
[179648.612084] usb 4-1: >USB disconnect, device number 71
[179649.465385] usb 4-1: >new low-speed USB device number 72 using uhci_hcd
[179649.630764] input: HID 062a:0000 as /devices/pci0000:00/0000:00:1a.1/usb4/4-1/4-1:1.0/input/input149
[179649.630954] hid-generic 0003:062A:0000.0092: >input,hidraw0: USB HID v1.10 Mouse [HID 062a:0000] on usb-0000:00:1a.1-1/input0

I have tried plugging the mouse in different USB ports, it's no use. I have no problem whatsoever with other usb devices.

Thanks for any help.

Last edited by bruno321 (2012-10-13 02:39:36)

Offline

#2 2012-10-13 02:46:32

WonderWoofy
Member
From: Los Gatos, CA
Registered: 2012-05-19
Posts: 8,412

Re: Random mouse disconnection

Bad mouse/cord?

Offline

#3 2012-10-15 11:09:25

rulex
Member
From: Finland
Registered: 2009-05-20
Posts: 55

Offline

Board footer

Powered by FluxBB