You are not logged in.

#1 2012-11-22 00:17:50

made_in_nz
Member
From: Wellington, New Zealand
Registered: 2010-01-04
Posts: 48

[SOLVED] citrix-client wfica fails

Hi,

I have installed the latest citrix-client from AUR and followed the instructions for copying in the .ini files, and have updated my Arch system today.  I am running on x86. 
When I try and run a Citrix app in Firefox, nothing happens.  If I run Firefox from a terminal and click a citrix launcher link I get the following output:

execv wfica failed

The launcher link is a .aspx link which returns some html with javascript that replaces the document.location with a link to the .ica file.

Any ideas on what the issue might be or how I could debug further.  I have spent the last couple of hours searching for similar issues online.

Nick

Last edited by made_in_nz (2013-01-03 20:39:14)

Offline

#2 2012-12-03 07:40:57

timosa
Member
From: Finland
Registered: 2011-06-26
Posts: 15

Re: [SOLVED] citrix-client wfica fails

I had this same problem. I solved it by deleting /usr/lib/mozilla/plugins/npica.so, restarting Firefox and associating the ICA file to /usr/lib/ICAClient/wfica.

Last edited by timosa (2012-12-03 07:41:37)

Offline

#3 2013-01-03 20:38:29

made_in_nz
Member
From: Wellington, New Zealand
Registered: 2010-01-04
Posts: 48

Re: [SOLVED] citrix-client wfica fails

Thanks.  Despite having an x86 machine and the Citrix wiki saying to associate ICA files to /usr/bin/citrix-client.sh in FIrefox, I also got it working by associating ICA files to /usr/bin/wfica in Firefox.

Offline

#4 2013-01-27 16:39:31

kevdog
Member
Registered: 2013-01-26
Posts: 46

Re: [SOLVED] citrix-client wfica fails

How did you actually do the file association?  Through the command line or through one of the options within Firefox.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB