You are not logged in.

#1 2012-11-26 03:10:36

spalac24
Member
Registered: 2012-11-26
Posts: 3

Registering Captcha for spammers is not working properly

Hello

I'm a just registered user, when i tried to answer the security question i really wasn't able to do it. I run the command on a terminal in my laptop and pasted the output, which didn't worked. I had to do some research online and realized that my pc's output for date -u +%W$(uname) was 47Linux, but what the captcha was expecting was 48Linux. I don't know if that's supposed to happen but well, it had me for some time looking for the answer.
Thanks.

Offline

#2 2012-11-26 03:16:21

Trilby
Forum Moderator
From: Massachusetts, USA
Registered: 2011-11-29
Posts: 13,388
Website

Re: Registering Captcha for spammers is not working properly

It should be 48.  Is your system clock off?

Last edited by Trilby (2012-11-26 03:17:23)


InterrobangSlider
• How's my coding? See this page.
• How's my moderating? Feel free to email any concerns, complaints, or objections.

Online

#3 2012-11-26 03:17:27

jasonwryan
Forum & Wiki Admin
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 18,117
Website

Re: Registering Captcha for spammers is not working properly

Your clock may have been slightly off...


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Github

Registered Linux User #482438

Offline

#4 2012-11-26 06:01:33

spalac24
Member
Registered: 2012-11-26
Posts: 3

Re: Registering Captcha for spammers is not working properly

Just found the problem. I think it might have to do with the time when i ran the command. Here it was sunday, but i believe that for the server it was already monday, so linux took it as one week more. Maybe that should be considered for the captcha.
Anyway thank you for the quick response!

Last edited by spalac24 (2012-11-26 06:01:59)

Offline

#5 2012-11-26 08:41:25

Allan
Developer
From: Brisbane, AU
Registered: 2007-06-09
Posts: 10,329
Website

Re: Registering Captcha for spammers is not working properly

Hence the command you are asked to run using UTC time...

Offline

#6 2012-11-26 15:37:33

spalac24
Member
Registered: 2012-11-26
Posts: 3

Re: Registering Captcha for spammers is not working properly

Jmmm for some reason my PC thought that my local time was UTC, i just fixed that. Thank you.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB