You are not logged in.

#1 2013-05-12 21:39:40

Zaswe12
Member
Registered: 2013-05-12
Posts: 5

[SOLVED]Firefox or Flash problem

I just installed Arch for the first time, then installed firefox and flash and the new tab page on Firefox looks like this
55GjCmg.png
But when I goto the page the fonts are fine
And the youtube player is screwed up a bit
Edit: Install ttf-dejavu to fix youtube
zrD0h5U.png
Everything else is fine.

Last edited by Zaswe12 (2013-05-12 22:26:50)

Offline

#2 2013-05-12 21:44:56

karol
Archivist
Registered: 2009-05-06
Posts: 25,431

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

What graphics cad and drivers are you using?

Offline

#3 2013-05-12 21:50:56

Zaswe12
Member
Registered: 2013-05-12
Posts: 5

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD not sure if I have the drivers... I didn't think about that.

Offline

#4 2013-05-12 21:56:58

karol
Archivist
Registered: 2009-05-06
Posts: 25,431

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

What's the output of

pacman -Qs driver

Offline

#5 2013-05-12 21:59:39

Zaswe12
Member
Registered: 2013-05-12
Posts: 5

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

Offline

#6 2013-05-12 22:01:56

karol
Archivist
Registered: 2009-05-06
Posts: 25,431

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

Why did you install all these drivers? Did you follow the Arch wiki when installing Arch?
Remove them and install only xf86-video-intel (I think this is the right driver).

Offline

#7 2013-05-12 22:04:00

Zaswe12
Member
Registered: 2013-05-12
Posts: 5

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

I think xorg installed them or xfce or something, how do I remove them without it taking forever?

Offline

#8 2013-05-12 22:08:19

karol
Archivist
Registered: 2009-05-06
Posts: 25,431

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

Zaswe12 wrote:

I think xorg installed them or xfce or something, how do I remove them without it taking forever?

Please follow the wiki - it's not perfect, but then at least you will be able to show us what exactly you have done and why.

Removing is much faster than installing.

Offline

#9 2013-05-12 22:13:43

Zaswe12
Member
Registered: 2013-05-12
Posts: 5

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

I fixed the youtube problem by installing truetype fonts.
After I installed and rebooted Arch, I installed the whole xorg package, which was probably why it installed so many drivers.
I completely ignored the post installation section in the guide because I had no way to access it, until I installed firefox.

Offline

#10 2013-05-12 22:25:18

karol
Archivist
Registered: 2009-05-06
Posts: 25,431

Re: [SOLVED]Firefox or Flash problem

Cool :-)

Please remember to mark the thread as solved https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=130309

Offline

Board footer

Powered by FluxBB