You are not logged in.

#1 2014-01-30 11:57:57

Brok9n
Member
Registered: 2013-01-06
Posts: 9

[SOLVED]Issues with port forwarding

Hi, I'm having trouble setting up my arch box to run x11vnc. I've forwared port 5900 in my router to 192.168.1.10 (I setup the arch box with this static ip) and I can connect fine within my network. However I've tried connecting outside my network (via my external ip) without any success.

I've tried forwarding the port through iptables with (and many variations aswell):

#iptables -A INPUT -p tcp -d 0/0 -s 0/0 --dport 5900 -j ACCEPT

Also running a port scan on the local ip shows port 5900 is open, however port scanning my external ip just shows ports 23 and 80 open.

I've run out of ideas, any help is appreciated smile

Last edited by Brok9n (2014-02-01 10:27:36)

Offline

#2 2014-01-30 12:20:05

brebs
Member
Registered: 2007-04-03
Posts: 3,408

Re: [SOLVED]Issues with port forwarding

Remove your wacky use of zeros, for starters. Just remove your "-d" and "-s" clauses.

Offline

#3 2014-01-30 22:11:35

Brok9n
Member
Registered: 2013-01-06
Posts: 9

Re: [SOLVED]Issues with port forwarding

Thanks for the reply, but unfortunately the port still isn't open.

Offline

#4 2014-01-31 21:16:28

Brok9n
Member
Registered: 2013-01-06
Posts: 9

Re: [SOLVED]Issues with port forwarding

Still had no luck, could still use some help smile

Offline

#5 2014-02-01 10:25:50

Brok9n
Member
Registered: 2013-01-06
Posts: 9

Re: [SOLVED]Issues with port forwarding

Well I feel quite stupid :S. I had the ip in my router as 192.168.1.110 instead of .10, anyway all good now.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB