You are not logged in.

#351 2016-05-24 18:00:00

Earnestly
Member
Registered: 2011-08-18
Posts: 805

Re: Wayland on Arch Linux?

89c51 wrote:

yeah because the linux desktop was consistent with all the different toolkits roll

Yes, it was actually.  No matter which toolkit you used the title bar /was/ consistent.

(I am speaking in past-tense, this is all obviously still available if you skip Gnome-on-Wayland's takeover of Wayland-on-Desktop or remain with X11)

Offline

#352 2016-05-24 22:17:20

89c51
Member
Registered: 2012-06-05
Posts: 716

Re: Wayland on Arch Linux?

Same thing happens on X right now. Open Evince or gedit and see how much it resembles all the other apps (from different toolkits).

Anyway.

Last edited by 89c51 (2016-05-24 22:18:57)

Offline

#353 2016-05-25 11:48:52

Earnestly
Member
Registered: 2011-08-18
Posts: 805

Re: Wayland on Arch Linux?

Don't confuse CSD with header bars.

Offline

#354 2017-07-17 16:37:47

firekage
Member
From: Eastern Europe, Poland
Registered: 2013-06-30
Posts: 533

Re: Wayland on Arch Linux?

Sorry for nobish question - i read Wayland at Archwiki. Why i don't have weston.ini in ~/.config ? I need something to do or what? Tried to launch Wayland from SDDM and in Plasma mode it was horrible slow, in the second one it dont even launched.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB