You are not logged in.

#1 2004-03-06 22:31:43

scottro
Member
From: NYC
Registered: 2002-10-11
Posts: 452
Website

grub with splash image

I know we had this at one point.  However, after awhile, there were some problems with a patch, and it didn't get updated. It'd be nice to have it back, since I use Arch to boot most of my machines and I like having my own custom made splash screen for grub.

Thanks

Scott

Offline

#2 2004-03-07 03:55:00

Moo-Crumpus
Member
From: Hessen / Germany
Registered: 2003-12-01
Posts: 1,444

Re: grub with splash image

What do you mean? Grub can do splash.


Frumpus addict
[mu'.krum.pus], [frum.pus]

Offline

#3 2004-03-07 04:28:21

scottro
Member
From: NYC
Registered: 2002-10-11
Posts: 452
Website

Re: grub with splash image

It requires a patch of some sort to do it.  I forget the exact details, and it was never important enough to me to do it.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB