You are not logged in.
Ne, skutečně, jen mě to zajímá...
Thanks For All the Fish
Se asi všichni stydí přiznat. ;-)
My za to nemuzem, ono to jeste fungovalo, kdyz jsme to psali. ;-)
Hodne stesti.
toz lidi nepouzivejte diakritiku, je to tady dosti rozhozeneee
dneska poprve zkousim archlinux, prechazim ze slacku, tak mi drzte palecky :-)
par poznamok:
- Arch je este rychlejsi a jednoduchsi
- s Pacmanom je ozaj sranda
- najprv to skuste bez vlastneho jadra, s predvolenym Arch-ovskym, bezi dobre a usetrite kopu casu
Regards,
Slapo
www.slapo.net
jak je videt, dost uzivatelu archu preslo ze slacka :-)
par poznamok:
- Arch je este rychlejsi a jednoduchsi
- s Pacmanom je ozaj sranda
- najprv to skuste bez vlastneho jadra, s predvolenym Arch-ovskym, bezi dobre a usetrite kopu casu
jsem si 100% jist, ze na to prijde (uz prisel) sam
Hehe, ja jsem dalsi z Ceskomoravy
Moje anabaze po linuxovych distribucich vypadala asi takhle
Mandrake > Fedora > Aurox > Gentoo > Slackware
Pred nedavnem jsem si rikal, ze by to chtelo neco bleeding edge jako gentoo, s necim jako apt-get v debianu a bsd init skriptama jako ve slacku...
Akorat ze slacku mi chybi tech par standartne nastavenych veci jako ssh server a sendmail, ale na druhou stranu aspon se clovek neco priuci.
A tady dalsi, vlastne necisty, spis belgican mluvici cesky a jako spousta jinych taky (byvaly) uzivatel slacka
Prosim pozor!
Ahoi!
.hellwoofa who likes the train station in prague with its announcements every minute
Ja se taky hlasim
Už to budou 3 měsíce, co jsem začal používat Arch. Stále se ještě seznamuju. Začátky byly trošičku dobrodružné.
Uz jsem tu taky a musim uznat, ze Arch je nejlepsi. A ja vim ocem mluvim. Distribuce ktere jsem vyzkousel:
Aurox,Fedora,Suse,Debian,Ubuntu,Slackware,Gentoo,Mandriva
a hned po archu ubuntu a debian.
Linux je jako mušketýři "jeden za všechny, všichni za jednoho"
Tak su tady novej. Moje cesta k arch linuxu byla dlouha a spletita:
MDK 9.0 -> MDK 9.1 -> Slackware 9.1 -> Slackware 10 -> Slackware 10.1 -> Ubuntu 5.10 -> Fedora -> Kubuntu 5.10 -> Kubuntu 6.06 -> Arch linux
Na (k)ubuntu jsem vydrzel neco malo pres rok, nez mne dosla trpelivost. Styskalo se mne po slackware "funkcionalismu", tak jsem nahodil Slacka 10.2, jenze behem jednoho odpoledne a zkouseni swaretu jsem si uvedomil, ze to neni ono. Tak jsem hledal a nalezl jsem - Arch Linux. Asi nejlepsi linuxova distribuce...
Toz se taky hrde hlasim! Arch je bezva:)
Moje cesta byla kratka: Debian->Arch. Ikdyz prvni krucky sem delal s Makdrake 9.1, ale to se neda pocitat jako pouzivani:)
-M.
What happened to Arch's KISS? systemd sure is stupid but I must have missed the simple part ...
... and who is general Failure and why is he reading my harddisk?
menší reklama
na IRCNet.cz existuje místnost archlinux.cz
a tam se mluví Česky
exUbuntak se hlasi
Arch je parada
Taky se hlásim a to z Českých Budějovic )
Mandriva -> Suse -> Fedora -> Ubuntu -> Gentoo. Už rok jsem na Archu a rozhodně toho nelituju )
tak koukam ze nejsem jedinej z tyhle krajiny co si zamiloval Arch uz ho mam doma asi 3 mesice a oproti jinym distrum co sem zkousel proste nadhera 8)
btw existujou vubec nejaky dobry cesky stranky o Arch? Chystam se totiz trochu potrenovat webdesign skilly a hledam nejakej namet ..
Poradny webik s komunitou neni, Meli bychom na necem zapracovat
S tim naprosto souhlasim. Už mi dlouho něco podobného chybí. Dobrovolně se hlásím na výpomoc )
Mimochodem asi před půl rokem jsem začal tvořit stránky ale neměl jsem pořádnou doménu kam je umístit. Jistě bych je ještě vyhrabal
Jo, tak do toho bych sel taky. Pokud by bylo potreba s necim helfnout, pocitejte se mnou...
mno ja premyslim nad nejakym zakladnim navrhem, ale porad si nejsem jistej jaky barvy pouzit - mam v hlave takovy dve moznosti:
1. pouzit stejny/podobny barvy jako sou tady na offic. strankach
2. udelat neco v cerno-stribrnych barvach + nejaka vyrazna barva (oranzova,zluta,..)
a nebo 3. moznost pokud mate nekdo neco lepsiho, sem s tim
mno ja premyslim nad nejakym zakladnim navrhem, ale porad si nejsem jistej jaky barvy pouzit - mam v hlave takovy dve moznosti:
1. pouzit stejny/podobny barvy jako sou tady na offic. strankach
2. udelat neco v cerno-stribrnych barvach + nejaka vyrazna barva (oranzova,zluta,..)a nebo 3. moznost pokud mate nekdo neco lepsiho, sem s tim
Tak jako mohl by se pouzit Drupal, mirne upravit nejakou sablonu a mohlo by to byt velice podobny oficialnim strankam...
jeste me neco napadlo jak tak sedim u kompu, trochu sem to zpracoval a hodil na hosting - http://neopren.own.cz
( berte to prosim hodne s rezervou, jenom sem to tak nacmaral pred spanim )
No já myslim že by nebylo na škodu udělat to ve stejném stylu jako je na oficiálních stránkách. Judd Vinett to dokonce vítá a je možnost si soubory webu stáhnout z repozitáře CVS http://archlinux.org/cvs/ soubory jsou v arch/misc/web. Takže si myslim že už je třeba jen najít nějakou doménu a hurá do toho