You are not logged in.
Ne, skutečně, jen mě to zajímá...
Thanks For All the Fish
Se asi všichni stydí přiznat. ;-)
My za to nemuzem, ono to jeste fungovalo, kdyz jsme to psali. ;-)
Hodne stesti.
toz lidi nepouzivejte diakritiku, je to tady dosti rozhozeneee
![]()
dneska poprve zkousim archlinux, prechazim ze slacku, tak mi drzte palecky :-)
par poznamok:
- Arch je este rychlejsi a jednoduchsi
- s Pacmanom je ozaj sranda
- najprv to skuste bez vlastneho jadra, s predvolenym Arch-ovskym, bezi dobre a usetrite kopu casu
Regards,
Slapo
www.slapo.net
jak je videt, dost uzivatelu archu preslo ze slacka :-)
par poznamok:
- Arch je este rychlejsi a jednoduchsi
- s Pacmanom je ozaj sranda
- najprv to skuste bez vlastneho jadra, s predvolenym Arch-ovskym, bezi dobre a usetrite kopu casu
jsem si 100% jist, ze na to prijde (uz prisel) sam ![]()
Hehe, ja jsem dalsi z Ceskomoravy
Moje anabaze po linuxovych distribucich vypadala asi takhle
Mandrake > Fedora > Aurox > Gentoo > Slackware
Pred nedavnem jsem si rikal, ze by to chtelo neco bleeding edge jako gentoo, s necim jako apt-get v debianu a bsd init skriptama jako ve slacku...
Akorat ze slacku mi chybi tech par standartne nastavenych veci jako ssh server a sendmail, ale na druhou stranu aspon se clovek neco priuci.
A tady dalsi, vlastne necisty, spis belgican mluvici cesky a jako spousta jinych taky (byvaly) uzivatel slacka
Prosim pozor!
Ahoi!
.hellwoofa who likes the train station in prague with its announcements every minute
Ja se taky hlasim ![]()
Už to budou 3 měsíce, co jsem začal používat Arch. Stále se ještě seznamuju. Začátky byly trošičku dobrodružné. ![]()
Uz jsem tu taky a musim uznat, ze Arch je nejlepsi. A ja vim ocem mluvim. Distribuce ktere jsem vyzkousel:
Aurox,Fedora,Suse,Debian,Ubuntu,Slackware,Gentoo,Mandriva
a hned po archu ubuntu a debian.
Linux je jako mušketýři "jeden za všechny, všichni za jednoho"
Tak su tady novej. Moje cesta k arch linuxu byla dlouha a spletita:
MDK 9.0 -> MDK 9.1 -> Slackware 9.1 -> Slackware 10 -> Slackware 10.1 -> Ubuntu 5.10 -> Fedora -> Kubuntu 5.10 -> Kubuntu 6.06 -> Arch linux
Na (k)ubuntu jsem vydrzel neco malo pres rok, nez mne dosla trpelivost. Styskalo se mne po slackware "funkcionalismu", tak jsem nahodil Slacka 10.2, jenze behem jednoho odpoledne a zkouseni swaretu jsem si uvedomil, ze to neni ono. Tak jsem hledal a nalezl jsem - Arch Linux. Asi nejlepsi linuxova distribuce...
Toz se taky hrde hlasim! Arch je bezva:)
Moje cesta byla kratka: Debian->Arch. Ikdyz prvni krucky sem delal s Makdrake 9.1, ale to se neda pocitat jako pouzivani:)
-M.
What happened to Arch's KISS? systemd sure is stupid but I must have missed the simple part ...
... and who is general Failure and why is he reading my harddisk?
menší reklama
na IRCNet.cz existuje místnost archlinux.cz
a tam se mluví Česky
exUbuntak se hlasi ![]()
Arch je parada ![]()
Taky se hlásim a to z Českých Budějovic
)
Mandriva -> Suse -> Fedora -> Ubuntu -> Gentoo. Už rok jsem na Archu a rozhodně toho nelituju
)
tak koukam ze nejsem jedinej z tyhle krajiny co si zamiloval Arch
uz ho mam doma asi 3 mesice a oproti jinym distrum co sem zkousel proste nadhera 8)
btw existujou vubec nejaky dobry cesky stranky o Arch? Chystam se totiz trochu potrenovat webdesign skilly a hledam nejakej namet .. ![]()
Poradny webik s komunitou neni, Meli bychom na necem zapracovat ![]()
S tim naprosto souhlasim. Už mi dlouho něco podobného chybí. Dobrovolně se hlásím na výpomoc
)
Mimochodem asi před půl rokem jsem začal tvořit stránky ale neměl jsem pořádnou doménu kam je umístit. Jistě bych je ještě vyhrabal ![]()
Jo, tak do toho bych sel taky. Pokud by bylo potreba s necim helfnout, pocitejte se mnou...
mno ja premyslim nad nejakym zakladnim navrhem, ale porad si nejsem jistej jaky barvy pouzit - mam v hlave takovy dve moznosti:
1. pouzit stejny/podobny barvy jako sou tady na offic. strankach
2. udelat neco v cerno-stribrnych barvach + nejaka vyrazna barva (oranzova,zluta,..)
a nebo 3. moznost pokud mate nekdo neco lepsiho, sem s tim ![]()
mno ja premyslim nad nejakym zakladnim navrhem, ale porad si nejsem jistej jaky barvy pouzit - mam v hlave takovy dve moznosti:
1. pouzit stejny/podobny barvy jako sou tady na offic. strankach
2. udelat neco v cerno-stribrnych barvach + nejaka vyrazna barva (oranzova,zluta,..)a nebo 3. moznost pokud mate nekdo neco lepsiho, sem s tim
Tak jako mohl by se pouzit Drupal, mirne upravit nejakou sablonu a mohlo by to byt velice podobny oficialnim strankam...
jeste me neco napadlo jak tak sedim u kompu, trochu sem to zpracoval a hodil na hosting - http://neopren.own.cz
( berte to prosim hodne s rezervou, jenom sem to tak nacmaral pred spanim
)
No já myslim že by nebylo na škodu udělat to ve stejném stylu jako je na oficiálních stránkách. Judd Vinett to dokonce vítá a je možnost si soubory webu stáhnout z repozitáře CVS http://archlinux.org/cvs/ soubory jsou v arch/misc/web. Takže si myslim že už je třeba jen najít nějakou doménu a hurá do toho ![]()