You are not logged in.

#1 2004-05-13 22:07:22

lilsirecho
Veteran
Registered: 2003-10-24
Posts: 5,000

Edit .clp file?

Can a .clp file be edited?  .clp is a " cloop" fs file.

How is it done in arch? Re-name?


Sign of the times: Navajo blanket..made in China
Hard work does not kill people but why risk it: Charlie Mccarthy
A man is not complete until he is married..then..he is finished.
When ALL is lost, what can be found? Even bytes get lonely for a little bit!     X-ray confirms Iam spineless!

Online

#2 2004-05-13 22:35:13

dp
Member
From: Zürich, Switzerland
Registered: 2003-05-27
Posts: 3,363
Website

Re: Edit .clp file?

lilsirecho wrote:

Can a .clp file be edited?

if you have permission, you can edit everything :-)

lilsirecho wrote:

.clp is a " cloop" fs file.

How is it done in arch? Re-name?

hmm ... we need the cloop thingy from knoppix.net i think - but i'm not sure (if it's a compressed loopdevice image)

but .clp is also the windows clipboard files, so it depend on where the file is from  ... try file yourfile.clp to see what file guesses it is


The impossible missions are the only ones which succeed.

Offline

#3 2004-05-13 23:07:50

lilsirecho
Veteran
Registered: 2003-10-24
Posts: 5,000

Re: Edit .clp file?

It is the cloop thingy from Knoppix!

I want to change two lines in a kernel without going through the whole shebang of generating a LIVECD and then find out it doesn't work anyhow!


Sign of the times: Navajo blanket..made in China
Hard work does not kill people but why risk it: Charlie Mccarthy
A man is not complete until he is married..then..he is finished.
When ALL is lost, what can be found? Even bytes get lonely for a little bit!     X-ray confirms Iam spineless!

Online

#4 2004-05-13 23:13:24

dp
Member
From: Zürich, Switzerland
Registered: 2003-05-27
Posts: 3,363
Website

Re: Edit .clp file?

lilsirecho wrote:

It is the cloop thingy from Knoppix!

I want to change two lines in a kernel without going through the whole shebang of generating a LIVECD and then find out it doesn't work anyhow!

as far as i know, you must have cloop installed on your system to mount cls-files, and then it is not that easy to make manipulations to have a working livecd

maybe rasat has any tipps, as he made Amlug... or you ask Knopper himself


The impossible missions are the only ones which succeed.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB