You are not logged in.

#1 2008-07-23 19:32:56

Mr Green
Forum Fellow
From: U.K.
Registered: 2003-12-21
Posts: 5,801

no automounting in gnome

Hi,

Got no automounting in gnome sure I can pmount ... but it used to load usbkeys automagically hal and dbus are set so

wondered if anyone else is having the same problem

MrG


Mr Green

Offline

#2 2008-07-24 03:33:07

theringmaster
Member
From: Air Force
Registered: 2007-07-16
Posts: 581
Website

Re: no automounting in gnome

Mr Green wrote:

Hi,

Got no automounting in gnome sure I can pmount ... but it used to load usbkeys automagically hal and dbus are set so

wondered if anyone else is having the same problem

MrG

Do you have fam installed?


Check me out on twitter!!! twitter.com/The_Ringmaster

Offline

#3 2008-07-24 04:03:23

thayer
Fellow
From: Vancouver, BC
Registered: 2007-05-20
Posts: 1,560
Website

Re: no automounting in gnome

Mr Green wrote:

Hi,

Got no automounting in gnome sure I can pmount ... but it used to load usbkeys automagically hal and dbus are set so

wondered if anyone else is having the same problem

MrG

My wife's PC has been showing the same symptoms for about a week now.  She runs fam and I use gamin. My automount works great, so if that's any indication.....


thayer williams ~ cinderwick.ca

Offline

#4 2008-07-24 09:34:20

Gullible Jones
Member
Registered: 2004-12-29
Posts: 4,863

Re: no automounting in gnome

Gnome shouldn't need either IIRC, Nautilus is supposed to use kevents directly.

On the other hand, last time I ran Gnome I started getting messages about not being able to connect to a FAM server and how I ought to have gamin installed, so it could be that the Gnome devs have gotten a clue...

Offline

#5 2008-08-01 15:37:33

Mr Green
Forum Fellow
From: U.K.
Registered: 2003-12-21
Posts: 5,801

Re: no automounting in gnome

its still not working, used to plug ipod and it opened up.... not sure how to find out whats wrong?


Mr Green

Offline

#6 2008-08-01 15:40:04

Mr Green
Forum Fellow
From: U.K.
Registered: 2003-12-21
Posts: 5,801

Re: no automounting in gnome

ah ha just tried to open Removable drives and media [System] ... got informed hald is not running me check it out


Mr Green

Offline

Board footer

Powered by FluxBB