You are not logged in.

#1 2009-01-13 16:30:18

xdeusx
Member
Registered: 2007-10-15
Posts: 168

No xv output with recent VLC

There is no option for xv output anymore, it defaults to the slow x11 output, is there a reason for this?
As I can tell from the PKGBUILD, there were no significant changes, that could cause this loss of functionality.

Offline

#2 2009-01-18 03:46:08

QuimaxW
Member
From: Waukesha, WI
Registered: 2006-12-03
Posts: 218

Re: No xv output with recent VLC

I noticed this on my new notebook with a NVidia video card in it. After updating my other notebook, the Sony with an Intel 915 graphics, I see it lost the option as well.

I'm lead to believe it's something in the 0.9.8a-4 package. Perhaps a bug report in order...

Last edited by QuimaxW (2009-01-18 03:54:28)

Offline

#3 2009-01-20 17:31:36

Shaika-Dzari
Member
From: Québec, Canada
Registered: 2006-04-14
Posts: 436
Website

Re: No xv output with recent VLC

Did you try to re-compile it with ABS?

@+

Offline

#4 2009-01-21 17:24:26

xdeusx
Member
Registered: 2007-10-15
Posts: 168

Re: No xv output with recent VLC

I tried, but it is still gone.
XV output with mplayer works fine btw.

Offline

#5 2009-01-23 13:21:39

Rehto
Member
From: Finland
Registered: 2007-04-06
Posts: 41

Re: No xv output with recent VLC

I noticed the same problem with vlc 0.9.8a-4. I'm using SDL output for now.

Edit: I installed the vlc-embeddedvideo 0.9.8a-5 from aur and it has xvideo as output

Last edited by Rehto (2009-01-23 14:31:48)

Offline

#6 2009-02-02 22:47:15

Hrod beraht
Member
Registered: 2008-09-30
Posts: 186

Re: No xv output with recent VLC

xv output is back in version 0.9.8a-5 smile

Bob

Last edited by Hrod beraht (2009-02-02 22:51:29)

Offline

#7 2009-03-13 13:03:15

xdeusx
Member
Registered: 2007-10-15
Posts: 168

Re: No xv output with recent VLC

And it's gone again in 0.9.8a-6...

Offline

Board footer

Powered by FluxBB