You are not logged in.

#1 2009-03-22 22:12:26

john_schaf
Member
From: France
Registered: 2007-02-24
Posts: 103

xf86-video-intel 2.6.99

Hello,

The upgrade to xf86-video-intel really improved the 2D performance (945GME here).
BUT when playing videos using xv in fullscreen, there are alternating lines (like interlaced video) near the middle of the screen. Using another method of rendering solves the problem.
I went back to the driver in extra, and everything is fine.

Did somebody else note that problem ? I find it quite anoying. In fact I switched to X11 rendering... roll

Offline

#2 2009-03-22 23:45:06

damjan
Member
Registered: 2006-05-30
Posts: 309

Re: xf86-video-intel 2.6.99

It's called tearing, and I think it's improved already in 2.6.29 and latest driver

Offline

#3 2009-04-04 14:10:49

john_schaf
Member
From: France
Registered: 2007-02-24
Posts: 103

Re: xf86-video-intel 2.6.99

Hello,

To solve my problem I had to enable DRI. (It was disabled to save some power)

Offline

#4 2009-04-04 16:17:06

JGC
Developer
Registered: 2003-12-03
Posts: 1,659

Re: xf86-video-intel 2.6.99

Having this also on my laptop, which is running the latest driver with 2.6.29.

Offline

#5 2009-04-06 13:01:09

john_schaf
Member
From: France
Registered: 2007-02-24
Posts: 103

Re: xf86-video-intel 2.6.99

john_schaf wrote:

Hello,

To solve my problem I had to enable DRI. (It was disabled to save some power)

But now I'm having this problem when resuming from suspend to ram !!! mad
Hope the soon-to-come intel-legacy driver will help here ...

Offline

Board footer

Powered by FluxBB