You are not logged in.

#1 2003-09-25 21:57:03

marin_linuxer
Member
From: San Rafael, CA U.S.A.
Registered: 2003-09-03
Posts: 111
Website

'rc.shutdown': Stopping Network [FAILED]

I've been wondering about this for awhile, after noticing bug #168 http://www.archlinux.org/phpbt/bug.php? … &bugid=168.

1.  Why does the 'Stopping Network' segment always [FAILED] on shutdown?  The error seems to indicate that the script cannot find the 'pid' file.

cat:  /etc/dhcpc/dhcpcd-eth0.pid:  No such file or directory

I'm using a single NIC as 'eth0=dhcp' and it is the same result on multiple, different machines.

Just wondering.  I'm sure there's a logical reason(!?).

Thanx.


-- Linux!  Isn't it time?

Offline

#2 2004-07-23 01:39:23

alakazam
Member
Registered: 2004-06-30
Posts: 13

Re: 'rc.shutdown': Stopping Network [FAILED]

Hmmm..I have the exact same issue!  Looks like it's only you and me  :shock:

Offline

#3 2004-07-23 03:23:43

neotuli
Lazy Developer
From: San Francisco, CA
Registered: 2004-07-06
Posts: 1,201
Website

Re: 'rc.shutdown': Stopping Network [FAILED]

and I make three of us.... :?
I've been wondering why it does that but haven't bothered to ask because it isnt causing any problems.


The suggestion box only accepts patches.

Offline

#4 2004-07-23 04:02:24

apeiro
Daddy
From: Victoria, BC, Canada
Registered: 2002-08-12
Posts: 771
Website

Re: 'rc.shutdown': Stopping Network [FAILED]

Do you get it with the latest version of initscripts (0.7-5) ?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB