You are not logged in.

#1 2021-06-21 07:05:08

Spheerys
Member
Registered: 2012-05-01
Posts: 78

Network gone after suspend

Hi,

I have a strange issue from a while : sometime (not always), when I'm suspending my computer with "suspend" command, it's not working and the network connection is shutting done.
I can't reactivate it and the computer has to reboot.
My suspend command launch some shutdown process but there is something wrong.
Other time, the network stay down after a successful suspend !

Two questions :
- do you know why it's not working every time correctly ?
- if the network is done, do you know the command to reinitialize it without reboot ?

Last edited by Spheerys (2021-06-21 07:08:44)

Offline

#2 2021-06-21 07:09:56

jasonwryan
Anarchist
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 29,621
Website

Re: Network gone after suspend

Read your journal.


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Surfraw

Registered Linux User #482438

Offline

#3 2021-06-21 07:11:44

Spheerys
Member
Registered: 2012-05-01
Posts: 78

Re: Network gone after suspend

OK I will smile
Any idea to restart network system manually ?

Offline

#4 2021-06-21 07:17:10

jasonwryan
Anarchist
From: .nz
Registered: 2009-05-09
Posts: 29,621
Website

Re: Network gone after suspend

Spheerys wrote:

OK I will smile
Any idea to restart network system manually ?

How would I know? That all depends on how you manage your networking, and you haven't included that--or any relevant detail.

Read How To Ask Questions The Smart Way.


Arch + dwm   •   Mercurial repos  •   Surfraw

Registered Linux User #482438

Offline

Board footer

Powered by FluxBB